Schilderwerk

Algemene schilderwerken   |   Aqua Sensa   |   Mortex   |   Calco
Casamance   |   Texdecor   |   Dekens

Wij kijken met een open geest naar elk project. Binnen of buiten, klein of groot, vloer of plafond en zelfs uw meubelstukken… alles wat u een kleurtje wilt geven, pakken we aan op de gepaste manier. Houdt u meer van behang? Dan kiest u bij ons uit verschillende mogelijkheden. U kan vertrouwen op ons professioneel team om u te ontzorgen.

Schilder
werken

Leven met wat extra kleur!

Behang

Kies de rol van je leven!

De kunst van het schilderen

Bent u het met me eens dat volwaardig vakmanschap jaren ervaring vraagt? En dat de meest waardevolle kennis van generatie op generatie doorgegeven wordt? Natuurlijk! Erwin De Bruijne kon daarvoor rekenen op zijn vader, zelf een professioneel schilder en decorateur. Samen runden ze hun zaak gedurende vele jaren succesvol. Tel daar een uitgebreide extra opleiding bij en u weet dat u goed zit voor perfect uitgevoerde schilderwerken.

Leven met wat extra kleur

De Bruijne kijkt met een open geest naar elk project. Daarom beperken verftechnieken en ondergronden zich niet tot het gewone. Binnen of buiten, klein of groot, vloer of plafond en zelfs uw meubelstukken… alles wat u een kleurtje wilt geven, pakken we aan op de gepaste manier.

U Houdt meer van behang?

Dan kiest u bij De Bruijne uit verschillende mogelijkheden. U voert de werken zelf uit óf u vertrouwt op ons professioneel team om u te ontzorgen. Neem contact met ons op om uw project te bespreken of kom langs in onze showroom!